Zarząd:

Dorota Lenarczyk – Sekretarz

Zespół realizujący projekty:

Andrzej Zaręba

Założyciel Stowarzyszenia i wieloletni działacz społeczny. Absolwent Szkoły Liderów Polsko-Amerykańskiej Fundacji Wolności. Półfinalista ogólnopolskiego konkursu tygodnika Newsweek Polska „Społecznik roku 2010”. Członek Zarządu Powiatu Grójeckiego, Przewodniczący Rady Muzeum im. K. Pułaskiego w Warce. W Stowarzyszeniu odpowiada za rozwój i promocję, współpracę z biznesem lokalnym. Animuje działania na rzecz promocji Warki i podtrzymywania tożsamości lokalnej. Pracuje jako dyrektor Gminnej Instytucji Kultury „Dworek na Długiej”.

Dorota Lenarczyk

Zarządza biurem Stowarzyszenia. Planuje kierunki rozwoju. Od ponad 15 lat pozyskuje środki na rozwój organizacji i realizację  projektów wspierających społeczników i promocję regionu.  Swoje doświadczenie przekazuje innym prowadząc szkolenia m.in. z pozyskiwania środków. Absolwentka Szkoły Liderów PAFW, Akademii Trenerskiej BORISa, Kursu dla zarządzających PROMENGO, jedna z zespołu Inicjatorów Partnerstwa Jabłkowej Warki i Szlaku Jabłkowego, pracuje również jako Specjalista ds. pozyskiwania środków i rozwoju gminy w Urzędzie Miejskim w Warce.
Kontakt: dlenarczyk@stowarzyszeniewarka.pl, 504 671 770

Marzena Pawłowska

Koordynator projektów realizowanych przez Stowarzyszenie W.A.R.K.A. w tym promujących region (Szlak Jabłkowy w największym sadzie Europy) oraz działania senioralne (m.in. kwartalnik “Aktywny Senior”). Absolwentka filologii polskiej Akademii Podlaskiej w Siedlcach, w Warce mieszka od 2011 roku. Doświadczenie zdobyła pracując w wydawnictwie edukacyjnym i instytucji kultury. Odpowiada za realizację projektów, promocję oraz pozyskiwanie środków zewnętrznych.

Kontakt: mpawlowska@stowarzyszeniewarka.pl tel. 504 968 412

Agnieszka Łeszczyńska

Absolwentka polityki społecznej na Uniwersytecie Warszawskim oraz studiów podyplomowych Partycypacja społeczna: animacja, superwizja, ewaluacja na Uniwersytecie Gdańskim. Przez wiele lat związana z organizacją pozarządową zajmującą się z organizowaniem społeczności lokalnej. Koordynatorka projektów małych i dużych. W Stowarzyszeniu pracuje jako specjalistka ds. współpracy z seniorami oraz koordynatorka w projektach senioralnych.

Kontakt: aleszczynska@stowarzyszeniewarka.pl tel. 504 968 412

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Temat