Zarząd:

Dorota Lenarczyk – Sekretarz

Zespół realizujący projekty:

Andrzej Zaręba

Absolwent studiów ekonomicznych we Wrocławiu.  Założyciel Stowarzyszenia i wieloletni działacz społeczny. Absolwent Szkoły Liderów Polsko-Amerykańskiej Fundacji Wolności. Półfinalista ogólnopolskiego konkursu tygodnika Newsweek Polska „Społecznik roku 2010”. Radny Powiatu Grójeckiego. W Stowarzyszeniu odpowiada za rozwój i promocję, współpracę z biznesem lokalnym. Animuje działania na rzecz promocji Warki i podtrzymywania tożsamości lokalnej.  Pracuje jako dyrektor Gminnej Jednostki Kultury „Dworek na Długiej”.

IMG_8975Kierownik biura i koordynator projektów jako pracownik Stowarzyszenia, animatorka, działa na rzecz aktywizacji lokalnych społeczności. Kieruje biurem, pozyskuje środki i realizuje projekty ze środków krajowych i zagranicznych w Stowarzyszeniu W.A.R.K.A. od 2007 roku. Absolwentka Akademii Trenerskiej Stowarzyszenia BORIS, Kursu dla zarządzających organizacjami pozarządowymi PROMENGO, Szkoły Liderów PAFW, pracuje również jako Specjalista ds. pozyskiwania środków i rozwoju gminy w Urzędzie Miejskim w Warce.
Dorota Lenarczyk, dlenarczyk@stowarzyszeniewarka.pl, 504 671 770

IMG_9454Agata Sotek

Koordynatorka Lokalnego Funduszu Stypendialnego W.A.R.K.A., współpracuje w ramach projektów z seniorami i młodzieżą.Obecnie studiuje na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka.
asotek@stowarzyszeniewarka.pl,  tel. 504 968 412

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Temat