Zarząd:

Dorota Lenarczyk – Sekretarz

Zespół realizujący projekty:

Andrzej Zaręba

Założyciel Stowarzyszenia i wieloletni działacz społeczny. Absolwent Szkoły Liderów Polsko-Amerykańskiej Fundacji Wolności. Półfinalista ogólnopolskiego konkursu tygodnika Newsweek Polska „Społecznik roku 2010”. Członek Zarządu Powiatu Grójeckiego. W Stowarzyszeniu odpowiada za rozwój i promocję, współpracę z biznesem lokalnym. Animuje działania na rzecz promocji Warki i podtrzymywania tożsamości lokalnej. Pracuje jako dyrektor Gminnej Jednostki Kultury „Dworek na Długiej”

Dorota Lenarczyk

IMG_8975Kieruje biurem Stowarzyszenia, od prawie 15 lat planuje projekty i specjalizuje się w pisaniu wniosków o dotacje i przekazuje swoje doświadczenie szkoląc inne ngo. Absolwentka Szkoły Liderów PAFW, Akademii Trenerskiej BORISa, Kursu dla zarządzających PROMENGO, jedna z zespołu Inicjatorów Partnerstwa Jabłkowej Warki – Animatorka Szlaku Jabłkowego, pracuje również jako Specjalista ds. pozyskiwania środków i rozwoju gminy w Urzędzie Miejskim w Warce.
Kontakt: dlenarczyk@stowarzyszeniewarka.pl, 504 671 770

Emilia Bienias

IMG_9454 Współzałożycielka Stowarzyszenia W.A.R.K.A., koordynatorka projektów senioralnych, w tym kwartalnika „Aktywny Senior”. Koordynatorka „Działaj Lokalnie”. Posiada kilkuletnie doświadczenie w zakresie redagowania artykułów i materiałów promocyjnych, które zdobyła pracując m.in. przy portalu wWarce.pl oraz w agencji reklamowej Viralla Sp. z o.o..
Kontakt: ebienias@stowarzyszeniewarka.pl,  tel. 504 968 412

Anna Jóźwik

Absolwentka Uniwersytetu Warszawskiego na kierunku Samorząd Terytorialny i Rozwój Lokalny. Od kilku lat mieszkanka Warki. Dotychczas pracowała jako specjalista ds logistyki w korporacji. W Stowarzyszeniu zajmuje się administracją i obsługą biura.
Kontakt: biuro@stowarzyszeniewarka.pl,  tel. 504 968 412

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Temat